Verzendkosten

Wanneer je een bestelling boven de €30,00 plaatst betaal je geen verzendkosten op de goedkoopst mogelijke verzendmethode. Plaats je een bestelling van onder de €30,00 euro? Dan kun je kiezen uit verschillende verzendopties. Wij bieden de volgende opties aan in de volgende landen:

Ik doe er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen.


- PostNL brievenbuspakket €1,95
- PostNL pakket €3,95

Wil je een pakketje laten verzenden naar het buitenland neem dan even contact

met me op.

 

PostNL brievenbuspakket
Dit betekent dat PostNL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je jouw brievenbuspakketje volgen tot het moment van afleveren. Houd er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd ten opzichte van de verzendmethode PostNL pakket.

PostNL pakket
Wanneer je in de checkout kiest voor de verzendmethode 'PostNL pakket' wordt je pakket afgeleverd door een bezorger van PostNL. Bij deze verzendmethode ontvang je ook een track & trace code, waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Deze track & trace code ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje ons magazijn verlaat.

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Ik adviseer daarom eerst om goed de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. Wanneer je hebt gekozen voor een brievenbuspakket, dan heb je geen track & trace code ontvangen. De levering van een brievenbuspakketje kan vaak wat langer duren en deze worden niet bezorgd op zondag en maandag.

Tijdens feestdagen en acties is het PostNL & Studio Kosey vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doe ik er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen