Mini's

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪25‬

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Gebruik deze tekst om je product kort te beschrijven. Wat is het en wat kan het?

Productinformatie

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaarsen  hebben de geuren Fresh cotton, Amber's Sectet, Fig's Delight, Minty Bamboe en Persian Pomegranate en brandt ca. 6 uur. 
 

Biologische kaarsen

RTRS (Roundtable for Responsible Soy)

Tot 45% langere brandtijd

Stoten geen roet afBetere geurverspreiding 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

45x50mm

Productdetails

Created with Sketch.

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Fresh Cotton en brandt ca. 6 uur. Afmetingen: 45 x 50 mm.

Fresh Cotton unplug
Een zachte en lichte geur dat jouw huis laat ruiken alsof het net uit de wasmachine komt. Een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn met een zacht vleugje muskus.
 Amber's Secret joy
Een dromerige, zwoele geur. Het heeft een sexy mix van amber, vanille, muskus en rozen met een vleugje patchouli. Deze geur blijft urenlang hangen.
 Amber's Secret beutiful
Een dromerige, zwoele geur. Het heeft een sexy mix van amber, vanille, muskus en rozen met een vleugje patchouli. Deze geur blijft urenlang hangen. 
Fig's Delight strenght
Een favo geur van velen. Van de fijne zoete aroma van verse vijgen in combinatie met de houterige maar verfrissende kick van copaiba krijg je immers nooit genoeg
 Minty Bamboo cheers
Als je van frisse bamboegeuren houdt, zit je hier helemaal goed. Het is een frisse geur met waterige, bloemige en complexe noten, geblend met een modern bamboehart. Een mix van appel, mint, bamboe, lelie, viooltjes en tuberoo
 Persian Pomegranate wow
Black pomegranate is de zogenaamde ‘verboden vrucht’. Deze zwoele, sexy geur is een mix van granaatappel, pruimen, watermeloen, rabarber, cederhout en een vleugje van muskus en amber. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.